Pasar Malam Senang in Buiten

BUITEN – In Almere Buiten is zaterdag 28 en zondag 29 september weer de Pasar Malam Senang. De pasar is een leuke overdekte markt met gezellige kraampjes, lekker Indisch en Surinaams eten en live-optredens van vele artiesten.
Zo zijn er optredens van de bands Relight en The Rocking Players, dansgroepen en de winnaar van de Voice Senior 2018: Mr. Jimi Bellmartin.
Er staan circa 40 kraampjes met mooie producten zoals houtsnijwerk, diverse soorten sambal, wierook, spekkoek, kleding, schoenen, sieraden en nog veel meer. De catering met lekkere hapjes en kleine maaltijden worden verzorgd door de Almeerse ondernemers SISKA Catering en het Bamihutje/Pelupessy Catering. Ook Warung ANISAH, gevestigd in Bussum en Breukelen is van de partij.
Meet, enjoy and eat is het motto. Kom gezellig met familie, vrienden, bekenden, buren of collega’s naar TMG Partycentrum aan de Sumatraweg 22 in Buiten. Vanaf 12.00 uur is de zaal geopend. Entreeprijs is 6 euro per persoon, kinderen tot 10 jaar 4 euro. Gratis parkeren.
Voor meer informatie en het programma: www.oscoproductions.nl.
Artikel geplaatst op: 19 september 2019 - 09:29

Gerelateerd

Delen