Mamma Mia! te zien in buitenbioscoop

STAD CENTRUM – De Grote Markt verandert vrijdagavond 27 september in een buitenbioscoop, waar de muzikale romantische speelfilm Mamma Mia! wordt vertoond.


Het publiek kon stemmen op La La Land, Green Book en Mamma Mia! Hierbij won de laatste het met een klein verschil van La La Land. De film begint om 20.45 uur. Mensen kunnen plaatsnemen op een van de terrassen en een hapje en een drankje bestellen, om vervolgens te genieten van de acteerprestaties van Meryl Streep, Colin Firth, Pierce Brosnan, Amanda Seyfried en andere bekende namen. Het verhaal draait om een aanstaande bruid die drie mannen uit het amoureuze verleden van haar moeder uitnodigt in Griekenland. Eén van hen is mogelijk haar vader. De film is gebaseerd op de vele hits van de Zweedse popgroep ABBA. Toegang is gratis.
De filmvertoning in de buitenlucht is onderdeel van het Uitfestival Almere dat van 27 tot en met 29 september wordt georganiseerd. Het volledige programma van het festival is te vinden op www.uitfestivalalmere.nl.

Artikel geplaatst op: 23 september 2019 - 13:40

Gerelateerd

Delen