BonteHond maakt troostende voorstelling over scheiden

ALMERE - Scheidingen gaan vaak gepaard met een wervelwind van emoties voor alle betrokkenen. Jeugdtheatergezelschap BonteHond maakte er een voorstelling over: 'En de winnaar is…'

(Foto: Kamerich en Budwilowitz - EYES2)


De makers hebben vooraf onderzoek gedaan naar de invloed van een scheiding op kinderen en de schuldgevoelens die hierbij komen kijken. Pubercoach en ouderschapsdeskundige Meta Herman de Groot van Pro Kid Divorce hielp bij het onderzoek en kwam kijken naar een doorloop van de voorstelling. “De voorstelling heeft alle ingrediënten in zich die de realiteit raken”, aldus Herman de Groot. “Ik denk dat het ook waardevol is voor ouders die niet uit elkaar gaan. De voorstelling gaat naast het scheiden juist ook over de relatie zelf en hoe je met elkaar omgaat.”
'En de winnaar is...' gaat op 22 september in première in De Voetnoot aan het Stadhuisplein in Almere. Op vrijdag 20 september is op dezelfde locatie een Try-out. Speciaal voor deze twee voorstellingen is er een actie: 'Kom met je ex, krijg het tweede kaartje gratis'. Kijk op www.bontehond.net/en-de-winnaar-is voor meer informatie.

Artikel geplaatst op: 13 september 2019 - 07:41

Gerelateerd

Delen