Leafs, Dopebwoy en Lil MG vervangen Esko op Forum

 

STAD CENTRUM - Esko heeft op doktersadvies zijn show van aanstaande zaterdag op het Forum gecanceld. Hij wordt vervangen door de succesvolle Almeerse rappers Leafs, Dopebwoy en Lil MG. Het tijdstip van het event is ook aangepast van 14.00 naar 16.00 uur.

Voorafgaand aan de show wordt het definitieve ontwerp van Kamp Seedorf voor de ALLY-trap onthuld. (Foto: aangeleverd)

 

De gratis toegankelijke show wordt gepresenteerd door het kunstenaarscollectief Kamp Seedorf voor de ‘ALLY-trap’ op het Forum. Wethouder Hilde van Garderen onthult voorafgaand aan de show het permanente ontwerp van Kamp Seedorf voor de trap.

Oorspronkelijk was de trap een tijdelijk kunstwerk, bedoeld om de jongerencultuur van Almere (‘ALLY’) zichtbaar te maken. “Toen het tijdelijke kunstwerk werd verwijderd, waren velen teleurgesteld. Het was dé ALLY-trap geworden. Vandaar dat het gemeentebestuur dit kunstwerk nu voor altijd aan de Almeerse jeugd wil geven”, zo laat Kamp Seedorf weten. “Esko heeft per direct een rustperiode ingelast en is dus zaterdag niet aanwezig. Wanneer de tijd rijp is, doet hij graag een vervangend optreden voor de Almeerders. “

Artikel geplaatst op: 10 september 2019 - 15:24

Gerelateerd

Delen