Talkshow ‘Mens in Almere’ in Reigers Inn

ALMERE - De bijzondere verhalen die Avanti verzamelde onder de noemer 'Mens in Almere' komen samen in een avondvullende talkshow, die vier keer per jaar plaatsvindt in de Reigers Inn aan het Weerwaterplein. De eerste editie is woensdagavond 13 maart.

De Almeerse zangeres Sichi Yang, bekend van Holland’s got Talent , treedt op. (Foto: screenshot RTL4)


Tijdens deze allereerste Mens in Almere-talkshow nemen de sprekers het publiek mee op reis door de actualiteit, literatuur, fotografie en vele mooie verhalen. Verder is er een optreden van de Almeerse zangeres Sichi Yang. Zij staat in de halve finale van de tv-talentenjacht Holland’s got Talent. De opnames worden zaterdag 9 maart vanaf 20.00 uur uitgezonden door RTL4. In de Reigers Inn zal Sichi Yang een klassiek Chinees lied laten horen.
Different by Suus laat zien en horen hoe gewoon haar ongewone werk is, Shamira Raphaëla vertelt over haar indrukwekkende film ‘Deal with it’ en samen met wethouder Jerzy Soetekouw worden bijzondere vrouwen in het zonnetje gezet.

 

Vooruitblikken

Verder vertelt Esther van Theatergroep SubSub over de voorstelling 'Extreem', een stuk over een extreemrechtse jongen die door geweldpleging tegen moslims in de gevangenis terecht komt. Avanti kijkt vooruit naar de komende aflevering van LiT, een serie literaire bijeenkomsten over boeken in samenwerking met Corrosia, en er wordt vooruitgeblikt op de nieuwe tv-serie Zeven kleine criminelen.
'Mens in Almere' is woensdag 13 maart om 19.30 uur in de Reigers Inn aan het Weerwaterplein 3. Meer informatie en aanmelden via www.avanti-almere.nl/agenda/mensinalmere-de-talkshow.

Artikel geplaatst op: 07 maart 2019 - 08:58

Gerelateerd

Delen