Hippe Gasten met rockconcert voor kids naar Almere

ALMERE - Gillende gitaren en pompende drums. De rockband Hippe Gasten maakt geen doorsnee kindermuziek. Ze zijn in China populair met hun Nederlandstalige kinderrock en komen nu met een nieuw album, Komkommermaarbij, én een Nederlandse tour. Zaterdag 9 maart treden ze op in Almere.

Hippe Gasten. (Foto: Maaike van Esch)

 

Hippe Gasten bestaat uit zanger Jon van Elsen, pianist Maurice Cramer, gitarist Daan Koch, drummer Björn van de Boom en Richard Wallenburg op de basgitaar. Zij vinden het belangrijk dat kinderen in aanraking komen met muziek en instrumenten. “Wij brengen echte songs waarbij we kinderen serieus aanspreken op een volwassen manier. Voor de kinderen die het station van K3 gepasseerd zijn en samen met hun ouders willen genieten van wellicht hun eerste échte popconcert.”

De band toert sinds 2017 zo’n vier keer per jaar door China, waar ze ‘Ko Ge’ (‘coole broers’) worden genoemd. "Onze teksten zijn ook vertaald in het Chinees en mee te lezen op een groot scherm tijdens onze optredens daar. In april en mei spelen we weer in China, maar in februari en maart maken we een clubtour langs popzalen in alle provincies.”

Hippe Gasten staat zaterdag 9 maart om 15.30 uur met de Komkommermaarbij Tour in KAF. De band gaat liedjes spelen van het nieuwe album Komkommermaarbij, dat is geproduceerd door Skiggy Rapz (die samenwerkte met onder andere Diggy Dex en Guus Meeuwis). Meer informatie: www.hippegasten.nl.

Korting
Ontvang 50% korting op een ticket voor Hippe Gasten. Gebruik de kortingscode HIP50 om jouw korting te verzilveren via www.kaf.nl/hippegasten.

 

Bekijk hier de videoclip van het nummer Koning van de dansvloer.

Artikel geplaatst op: 27 februari 2019 - 15:25

Gerelateerd

Delen