Kaartverkoop jubileumeditie Festival 2 Turven Hoog 

ALMERE - Festival 2 Turven Hoog bestaat dit jaar 20 jaar en dat wordt gevierd met een extra lange jubileumeditie. Van maandag 15 tot en met zondag 21 april (eerste paasdag) is het kunstenfestival voor baby’s, peuters, kleuters én volwassenen te vinden in KAF, de nieuwe bibliotheek en diverse wijktheaters in thuisstad Almere.

(Foto: Paulina Matusiak & Eddy Wenting)


Op 22 april (tweede paasdag) en 23 april reist het festival door naar de Toneelschuur en de Philharmonie in Haarlem. De kaartverkoop gaat aanstaande vrijdag 1 maart van start.

Naast heel veel nieuwe voorstellingen uit binnen-en buitenland, worden er speciaal voor het jubileum ook enkele pareltjes uit eerdere festivaledities teruggehaald onder de noemer 'Best of 2 Turven Hoog'. Zondag 21 april is net als vorig jaar speciaal geprogrammeerd voor de aller-allerkleinste bezoekers van 0 tot en met 3 jaar oud.

Op 17 en 18 april is er een symposium voor professionals uit de kinderopvang, cultuureducatie, cultuurbeleid en voor programmeurs en makers uit de theatersector.
Kaarten voor de voorstellingen zijn vanaf 1 maart te koop via 2turvenhoog.nl. Kaarten voor de voorstellingen in Almere zijn vanaf die datum ook te koop via KAF. De kunstinstallaties zijn gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie en het festivalprogramma (vanaf 1 maart) op www.2turvenhoog.nl.

Artikel geplaatst op: 27 februari 2019 - 10:04

Gerelateerd

Delen