Estafette, dertig jaar Kunstenaars Vereniging Flevoland

FLEVOLAND - De Kunstenaars Vereniging Flevoland bestaat dit jaar 30 jaar. De KVF viert dat jubileum door een heel jaar lang veel projecten en activiteiten te ontplooien in heel Flevoland. Een van die projecten is een langlopende open atelierroute, met op zondag steeds maar één kunstenaar die de deuren opent voor publiek. Dit project is Estafette gedoopt .
De eerste zondagen zijn al voorbij. Bij Evelien Mors in Almere Buiten waren zo’n kleine veertig Flevolanders aanwezig. Zondag 10 februari was het de beurt aan de Almeerse kunstenaar Ko van Velsen. Ko schildert de stilte. Hij schildert het uitgestrekte landschap, de indrukwekkende luchten die in Flevoland altijd gezien kunnen worden, en hij schildert het water. Hij schildert ook mét water.
Zeewolde

Komende week kunnen kunstliefhebbers bij Rob van den Broek in Zeewolde terecht. Van den Broek maakt objecten waarmee muziek gemaakt kan worden Objecten die bespeeld kunnen worden door cellisten en violisten. Beroemde musici komen naar zijn atelier om een cello te bestellen en zijn werk is ook in musea te zien. Op zondag 17 februari vertelt hij aan zijn ‘thuispubliek’. Het verdere programma met Almeerse kunstenaars: 10 maart Folkje Nawijn, 17 maart Johanna Breaunlich, 24 maart Hein Walter, 31 maart Mira Ticheler
Meer informatie: heinwalter@tiscali.nl en www.flevokunst.nl
Artikel geplaatst op: 12 februari 2019 - 09:23

Gerelateerd

Delen