Strandfestival ZAND heeft dit jaar drie podia voor meer diversiteit

ALMERE – Strandfestival ZAND heeft de eerste namen bekendgemaakt van de 12e editie van het evenement. Op zaterdag 24 augustus staan onder meer André Hazes, Guus Meeuwis, Ronnie Flex, Kraantje Pappie en Kris Kross Amsterdam op het strand van Almere. Het festival heeft dit jaar voor het eerst drie verschillende podia.

ZAND trekt jaarlijks 25.000 bezoekers naar het Almeerderstrand. (Archieffoto)

Naast het vertrouwde hoofdpodium nabij het water, zijn er dit jaar nog twee podia met een eigen muzikaal thema: ZAND Danst heeft, naast Kris Kross Amsterdam, ook 25 Years Charly Lownoise & Mental Theo achter de draaitafels staan terwijl ZAND Feest speciaal wordt ingericht voor de partygangers. Hier staan onder meer Snollebollekes, Wipneus & Pim en de populaire volkszanger Tino Martin op het programma.

Machiel Hofman van organisator Tribe Company over de uitbreiding van het festival: “ZAND is al elf jaar een gezellig strandfestival voor jong en oud. We merken echter dat mensen op zoek zijn naar meer beleving en verrassing op festivals. Daarom hopen we met de nieuwe podia en het bredere programma nog meer in te spelen op de wensen van onze bezoekers. Strandfestival ZAND blijft zon, water en strand maar vanaf deze editie krijgt het een stuk meer variatie.”

In een later stadium zal de organisatie meer namen toevoegen aan alle drie de podia. Strandfestival ZAND wordt sinds 2008 georganiseerd op het strand van Almere en trekt jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers. De ‘Vroege Vogel’ kaartverkoop start vandaag, donderdag 7 februari, om 10.00 uur via www.strandfestivalzand.nl.

Artikel geplaatst op: 07 februari 2019 - 08:50

Gerelateerd

Delen