Almeerse Mariëlle Flens brengt single met emotionele videoclip uit

ALMERE - De Almeerse zangeres Mariëlle Flens, die recent veel indruk maakte met haar vertolking van 'Kleine Jongen' bij The Voice of Holland, lanceerde vorige week de videoclip van haar eerste solosingle ‘Grote Meisjes Huilen Niet’.

Marielle Flens bracht vorige week haar eerste solosingle uit. (Foto: Charles Ruys)


“Het liedje is voor mij een bladzijde die ik om wil slaan”, licht Mariëlle Flens de eerste single toe. “Het gaat over de labels die je opgeplakt krijgt als je opgroeit met een groot verlies terwijl je nog niet eens weet wie je bent en wilt zijn.” Ze groeide op zonder haar ouders en haar verhaal ging bij The Voice gepaard met heftige emoties en een traan hier en daar. Huilen moet ook kunnen, vindt de Almeerse: “Verdriet hoort gewoon bij het leven en dat mag er zijn.” De Almeerse sneuvelde in de zogenoemde ‘Battles’, maar haar tv-opreden werd door zowel de jury als het publiek zeer positief ervaren.

Eigen repertoire


In januari trad Mariëlle met haar eigen repertoire naar buiten. De eerste single 'Grote Meisjes Huilen Niet', geproduceerd door Wessel van Deursen, is nu gelanceerd. Bekijk de videoclip op YouTube: https://youtu.be/_YjNCjBVOYA of luister de single via Spotify of Deezer. Mariëlle Flens is te volgen via haar Instagram-account @ietsvanmar of Facebookpagina https://www.facebook.com/marielle.flens .

.

Artikel geplaatst op: 01 februari 2019 - 11:33

Gerelateerd

Delen