Valentijnsactie restaurants Belfort

STAD CENTRUM – Valentijnsdag is een mooie gelegenheid voor een romantisch diner voor twee. Op het restaurantplein Belfort maak je daarmee ook nog eens kans op een Europa Trip voor twee personen.

Bij een romantisch Valentijnsdiner op het Belfort maak je kans op een Europa Trip voor twee personen. (Foto: Adobestock)


De restaurants op het Belfortplein hebben op 14 februari een spannende Valentijnsactie. Na afloop van een diner voor twee (minimale besteding 35 euro) bij een van de deelnemende zaken krijg je een Valentijnsballon mee. In de ballon zit een kaartje waarop staat of je de Europa Trip hebt gewonnen. Daarnaast zijn er in de ballonnen ook nog dinerbonnen verstopt, die te besteden zijn bij een van de deelnemende restaurants. Deelname vanaf 18 jaar en één ballon per tafel/rekening.
De actie is geldig op 14 februari, Valentijnsdag, na 17.00 uur. De deelnemende restaurants zijn Bagels & Beans, Proeflokaal Bregje, Hudson Bar & Kitchen, Madame Jeanette, La Cubanita, La Maison, Par Hasard, Woodstone en Yamas.

Artikel geplaatst op: 23 januari 2019 - 13:49

Gerelateerd

Delen