Kinepolis en magazine organiseren Meiden Avond

STAD CENTRUM - In samenwerking met MEIDEN Magazine start Kinepolis in 2019 een nieuw bioscoopevenement: de Meiden Avond met een roze loper. Een speciale avond voor vriendinnen, welkomstdrankje, beauty & lifestyle stands, goodiebag én een voorpremière van de nieuwste meidenfilm.

Tijdens de eerste Meiden Avond op 1 februari wordt de film 'Brugklas - De tijd van mijn leven' vertoond. (Foto: aangeleverd)


Bij de eerste editie op vrijdag 1 februari is de film ‘Brugklas - De tijd van mijn leven’ te zien. Deze film gaat over Nola (Sterre van Woudenberg) die zwaar de pineut is wanneer er op school een video wordt verspreid waarin te zien is dat ze gedumpt wordt door haar vriendje Jesse (Vincent Visser). Door haar verdriet en jaloezie komt ze nog meer in de problemen: ze mag niet meer mee op kamp. Hier maakt de populaire Fenna (Stefania Liberakakis) dankbaar gebruik van, want zij wil de knappe Jesse inpalmen. Wanneer Nola ten einde raad is en dit wil voorkomen, krijgt zij hulp uit onverwachte hoek. Boy (Julian Moon), een rebelse jongen uit de tweede, schiet te hulp. Samen gaan zij op pad om Fenna tegen te houden en Jesse terug te winnen… Maar is dit nog wel wat Nola wil?

Roze loper


Naast de vertoning van de film is er voor de aanwezige meiden volop gelegenheid om als een ster te shinen op een roze loper, krijgt iedereen een gratis (alcoholvrij) welkomstdrankje en zijn er in de bioscoop stands met beauty en lifestyle producten. Als kers op de taart gaat elke bezoeker ook nog met een goed gevulde goodiebag naar huis.
De film start om 19.15 uur. Inloop vanaf 18.30 uur. Tickets á 9,50 zijn verkrijgbaar via www.kinepolis.nl.

Artikel geplaatst op: 20 januari 2019 - 13:09

Gerelateerd

Delen