Begin het nieuwe jaar creatief met een gratis proefles

LELYSTAD - Naar aanloop van de opleiding die in maart start organiseert Art Partout Academie voor Realistische Schilderkunst gratis proeflessen.
Proeflessen voor de mensen die graag eens een penseel ter hand willen nemen. (Foto: aangeleverd)

Op donderdag 17 januari om 18.30 u, vrijdag 18 januari om 9.30 uur en 13.30 uur, zaterdag 19 januari 9.30 uur en 13.30 uur zijn de lessen. De proefles is gratis en vrijblijvend, materiaalkosten bedragen 10 euro per persoon.
Tijdens de proefles is er ook informatie over de opleiding realistisch fijnschilderen. Opgeven voor één van deze gratis proeflessen per mail: info@fijnschilderen.nl of telefonisch 0573-459085. Het adres is: De Schans 18-2 in Lelystad.
Voor de mensen die graag eens een penseel ter hand willen nemen om te ervaren dat schilderen niet zo moeilijk is, zijn deze proeflessen bedoeld. In drie uur tijd wordt een olieverfschilderij gemaakt dat na afloop mee naar huis mag.
De opleiding realistisch fijnschilderen, waarbij de kneepjes van het vak op een klassikale wijze worden onderwezen, is bedoeld voor zowel mensen die nog nooit hebben geschilderd als voor de geoefende amateur of professionele kunstenaar die zijn of haar technieken wil verfijnen of uitbreiden. Lessen worden gegeven in; Deventer, Ede, Elst, Emmen, Lelystad, Hengelo en Utrecht. Voor meer informatie zie de website: www.fijnschilderen.nl
Artikel geplaatst op: 16 januari 2019 - 09:03

Gerelateerd

Delen