Volledige cast van VALS komt naar Kinepolis Almere

STAD CENTRUM - Kijk jij (of je zoon of dochter) ook zo uit naar de spannende jeugdthriller VALS? Op 27 januari kun je bij Kinepolis Almere niet alleen de film zien, maar ook de volledige cast ontmoeten.

VALS draait om vier vriendinnen die insneeuwen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen.


VALS is de verfilming van de bestseller van Mel Wallis de Vries (‘Beste jeugdboek 2012’ volgens De Jonge Jury). Romy Gevers, Abbey Hoes, Holly Mae Brood, Olivia Lonsdale, Niek Roozen, Thijs Boermans, Gijs Blom, Shahine El-Hamus én schrijfster Mel Wallis de Vries komen op 27 januari langs in de Almeerse bioscoop. Na een speciale vertoning van de film zijn ze in de zaal voor een korte vraag en antwoord-sessie. Daarna is er nog drie kwartier de tijd om op de foto te gaan met de cast en het boek VALS te laten signeren door Mel Wallis de Vries.

Meidenweekend


VALS draait om vier vriendinnen die tijdens een meidenweekend in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen insneeuwen. Eén van hen verdwijnt. Wie is er nog te vertrouwen? Abbey Hoes (Petticoat, Nieuwe Buren) speelt de rol van de populaire Abby en Romy Gevers (Wolf, De Slet van 6 vwo) is te zien als haar beste vriendin Kim. Holly Mae Brood (GTST, Concentrate Velvet) neemt de rol van de rustige, volwassen Feline op zich en Olivia Lonsdale (Monk, Drank & Drugs) brengt de losbandige Pippa tot leven. Niek Roozen en Gijs Blom hebben ook belangrijke rollen in de film, die is geregisseerd door Dennis Bots (Achtste-groepers Huilen Niet).
VALS draait vanaf 24 januari in de bioscoop. De speciale vertoning op zondag 27 januari begint om 16.40 uur. Het bezoek van de cast is aansluitend van 18.30 tot 19.30 uur. Tickets voor deze speciale vertoning zijn nu te koop via kinepolis.nl.

Artikel geplaatst op: 02 januari 2019 - 10:41

Gerelateerd

Delen