PAK’M nieuwe peutervoorstelling van BonteHond

ALMERE – Het Almeerse jeugdtheatergezelschap BonteHond komt in 2019 met de nieuwe peutervoorstelling PAK’M. Een hele fysieke voorstelling voor kinderen vanaf 3 jaar, met achtervolgingen, klassieke misverstanden en spannend achter-elkaar-aan-geren.

Scène uit de voorstelling PAK'M. (Foto: Kamerich&@Budwilowitz/EYES2)


Drie ogenschijnlijk ‘volwassen’ presentatoren vechten in een tv-studio om aandacht. Allemaal willen ze de microfoon. En daar waar er twee vechten om één been gaat de derde er mee heen, genoeg reden voor een race met een verrassende eindstreep.
Het fantasievolle decor biedt veel mogelijkheden tot verstoppen, wegduiken en het betere poppenkastspel. Zo ontstaat een voorstelling in de geest van Tom en Jerry, De Dikke en de Dunne, Road Runner en Bugs Bunny. Voor de allerkleinsten, maar eigenlijk voor iedereen die het stiekem nog steeds leuk vindt om verstoppertje te spelen.

Opvolger van AaiPet


PAK’M is de opvolger van de peuterhit AaiPet, die de afgelopen drie jaar meer dan tienduizend kinderen over de hele wereld op het puntje van hun stoel kreeg. Wederom met medemaker en componist Wim Conradi en acteur Dionisio Matias. Net als AaiPet is PAK’M Language No Problem (LNP), dus zeer geschikt voor jonge kinderen, nieuwe Nederlanders en expat-gezinnen. AaiPet toerde drie jaar op rij en speelde onder de naam iPet ook internationaal, onder meer in Turkije, Engeland, India, Oostenrijk, Zwitserland, Italië en buurlanden Duitsland en België. Ook PAK’M zal veelvuldig in het buitenland te zien zijn, maar niet voordat de voorstelling in Nederland en België heeft getoerd.
De toer start op 2 januari in Podium Mozaïek in Amsterdam. De officiële première is op 27 januari om 15.00 uur in Schouwburg Almere. PAK’M zal ook ruim 100 keer als besloten schoolvoorstelling te zien zijn in de theaters. Meer informatie: www.bontehond.net.

Artikel geplaatst op: 01 januari 2019 - 12:31

Gerelateerd

Delen