Mobiele Etalage toont creaties van Almeerse makers

ALMERE - Makers van Almere, een initiatief van Jim van der Wardt, presenteert een Mobiele Etalage met creaties van Almeerse makers. De eerste locatie van deze etalage is door theatermaker Bas van Klompenburg onthuld bij de VVV in Almere Centrum.

De Mobiele Etalage is momenteel te vinden bij VVV Almere. (Foto: aangeleverd)


Makers van Almere is nu een digitale etalage op Instagram en Facebook voor alle producten die in Almere gemaakt worden door veelal zelfstandige creatieve ondernemers, ambachtslieden en kunstenaars. Om de zichtbaarheid te vergroten, hebben zij een Mobiele Etalage bedacht waarin zij hun creaties kunnen tonen en verkopen. Annabel, Amelie en Mathijs, leerlingen van het Helen Parkhurst in Almere, kwamen tijdens de Awesome Foundation Pitch Night in september met dit idee. “Het is een gave kans dat een schoolopdracht ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd”, reageren de leerlingen enthousiast.
In de etalage liggen creaties van MALproduct, MIRRIN’S fiber arts, Dock 67, Ruig & Geroest en Lion’s Touch. De producten variëren van creaties van wol, handgemaakte pennen, woonaccessoires van porselein, hout en staal tot sieraden gemaakt van drumbekkens.
Ondernemers in het centrum van Almere kunnen de kast voor een bepaalde tijd een plek geven in de winkel. VVV Almere is de eerste locatie waar de Mobiele Etalage langs reist. Locaties kunnen zich aanmelden voor de Mobiele Etalage via makersvanalmere@gmail.com. Meer informatie: www.makersvanalmere.nl.

Artikel geplaatst op: 18 december 2018 - 10:07

Gerelateerd

Delen