Drie Disney-klassiekers maken rentree als live-action film

ALMERE – De Disney-klassiekers Dumbo, Alladin en The Lion King maken in 2019 hun rentree als live-action film in de bioscoop.

Dumbo, Alladin en The Lion King zijn in 2019 als live-action film te bewonderen in de bioscoop.


Disney en visionair regisseur Tim Burton brengen je het gloednieuwe grootse live actieavontuur Dumbo. Circus-eigenaar Max Medici (Danny DeVito) vraagt voormalige ster Holt Farrier (Colin Farrell) en zijn kinderen Milly (Nico Parker) en Joe (Finley Hobbins) om te zorgen voor een pasgeboren olifant, wiens oversized oren hem een lachertje maken in een al worstelend circus. Maar wanneer ze ontdekken dat Dumbo kan vliegen, maakt het circus een ongelooflijke comeback.
Aladdin is het spannende verhaal van de charmante straatrat Aladdin, de moedige en zelfbewuste prinses Jasmine en de geest die mogelijk de sleutel is tot hun toekomst. De film is geregisseerd door Guy Ritchie.
Regisseur Jon Favreau blaast The Lion King nieuw leven in. Leeuwenwelp Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke bestemming ter harte. Maar Scar, Mufasa's broer - en voormalig erfgenaam van de troon - heeft zijn eigen plannen. De strijd om Pride Rock wordt geteisterd door verraad, tragedie en drama, wat uiteindelijk resulteert in Simba's verbanning. Met de hulp van een paar nieuwsgierige nieuwe vrienden zal Simba moeten uitzoeken hoe hij kan opgroeien en terugnemen wat hem rechtmatig toekomt.

Disney Passepartout


Dumbo is te zien vanaf 27 maart, Alladin van 22 mei en The Lion King vanaf 17 juli. Bij Kinepolis kun je een speciaal Disney Passepartout kopen. Hiermee kun je voor 25 euro de drie nieuwe Disney-films bewonderen in een Kinepolis-bioscoop naar keuze. Een mooi cadeau voor de feestdagen! Meer informatie: kinepolis.nl/disney.

Artikel geplaatst op: 16 december 2018 - 10:04

Gerelateerd

Delen