CD-release Caroline in't Veld en modeshow Points Made

ALMERE – Een Almeerse show met fashion, dans, rap, dj’s, een goochelact, spoken word en live muziek. Dat waren vorige week de ingrediënten van de feestelijke albumrelease van Caroline in’t Veld in de Almeerse schouwburg.

Caroline in't Veld met band en de Points Made Fashion Academy samen in één programma. (Foto: Pauli Langbein)


Op het album ‘Vals Paradijs’ staat onder meer een aantal liedjes over Almere, waarin onderwerpen als de Floriade, Growing Green Cities, Primark-toerisme en het rustieke polderlandschap de revue passeren. De gastmuzikanten op het album, waaronder stadsrapper DRT en de Almeerse saxofonist Lars Posthumus, waren ook van de partij op de releaseparty. De nummers werden live gespeeld en het publiek kreeg daarbij alvast een voorproefje van de duurzame modeshow van de Points Made Fashion Academy. Op zaterdag 15 december is de volledige modeshow te zien in ateliers De Steiger 24 in Haven.

 

Modeshow

Points Made is een platform dat in 2016 is gestart door de duurzame modeontwerpster Mia Stik. Zij biedt talentvolle fashionstudenten een plek om zich verder te ontwikkelen. In elke show is aandacht voor duurzaamheid, zo ook op 15 december. In twee shows tonen de designers hun collectie met een duurzaam thema: Slow Fashion in een Fast Fashion stad. Alle ontwerpen zijn gemaakt van gemaakt van hergebruikt materiaal. Zo’n 45 modellen, van topmodel tot mensen met een beperking, lopen op een professioneel aangeklede catwalk.
Caroline in 't Veld en haar band verzorgen die dag samen met de Almeerse gitarist Rick Kostelijk en DJ Chainsaw ook weer de live muziek. De eerste show begint zaterdag om 15.00 uur en de tweede show start om 20.00 uur. Kaarten zijn te koop via pointsmade.nl of aan de deur op de Steiger 24.

Artikel geplaatst op: 10 december 2018 - 07:10

Gerelateerd

Delen