Kampvuurvertelling de 'Sage van Flevoland’

ALMERE – Rondom het kampvuur nabij de Groene Kathedraal kunnen bezoekers op zaterdag 8 en zondag 9 december genieten van de ‘Sage van Flevoland’. Een vertelling in het kader van 100 jaar Zuiderzeewet, door verhalen-verteller Gert Speelt.
Rondom het kampvuur wordt de ‘Sage van Flevoland’ verteld. (Foto: aangeleverd)

De voorstelling wordt omlijst door live-muziek van Maarten van Praag en een knapperend kampvuurtje en heerlijke maaltijdsoepen. Op zaterdag 8 december begint de voorstelling om 17.30 uur, op zondag 9 december is dat om 11.30 uur. De entree is gratis.
Voor het publiek is het ook mogelijk bij het kampvuur zelf een verhaal te vertellen. Wie zelf ook een spannend, grappig, ontroerend verhaal over Flevoland heeft, mag deze na de vertelvoorstelling zelf voordragen. Het verhaal mag maximaal 10 minuten per deelnemer duren. Dit mag in dichtvorm, verhaal of lied. Deelnemers mogen ter plekke beslissen of ze een verhaal willen vertellen. Wie dat nu al zeker weet kan zich aanmelden door een mail te sturen naar: mijnverhaal@maxcross.nl, onder vermelding van naam, contactgegevens en wat men gaat voordragen.
Meer informatie: www.xldeateliers.com/wende2001
Artikel geplaatst op: 04 december 2018 - 07:00

Gerelateerd

Delen