10-jarige Jaydan neemt nummer op met rapper Dicecream

POORT – Hij is nog maar 10 jaar oud, maar Jaydan uit Poort heeft nu al enorm veel interesse in muziek. Zijn oom John Mangal, beter bekend als rapper Dicecream, nam hem daarom als verrassing voor zijn tiende verjaardag mee naar de studio.

Jaydan en Dicecream in de opnamestudio. (screenshot video)Samen hebben ze een nummer geschreven en opgenomen, getiteld ‘Als Ik Groot Ben’. “Hij vond het een geweldige ervaring en het rappen ging hem heel goed af. We krijgen leuke reacties”, vertelt Dicecream, die zelf op 15-jarige leeftijd begon met het schrijven van eigen teksten. Inmiddels heeft hij een behoorlijke staat van dienst. Dicecream maakte succesvolle nummers met onder andere Brainpower, The Party Squad en Diggy Dex en in het tv-programma Ali B Op Volle Toeren maakte Anita Meijer een remake van zijn single 'Blijf'. Medio december verschijnt zijn nieuwe studioalbum ‘Vrij’.
Voor Jaydan is zijn oom dan ook een groot voorbeeld en na deze studio-opname weet hij zeker dat hij heel graag in zijn voetsporen wil treden. Het nummer ‘Als Ik Groot Ben’ is te beluisteren op zijn eigen YouTube-kanaal JaydanGmusic, compleet met een professionele videoclip, gemaakt door zijn andere oom Bruce Mangal.

Artikel geplaatst op: 20 november 2018 - 13:16

Gerelateerd

Delen