Inschrijving projectorkest Requiem Brahms nu open

HAVEN - Het Projectkoor van Stichting Col Canto voert op 3 en 4 mei 2019 ‘Ein Deutsches Requiem’ van Brahms uit, uiteraard onder begeleiding van een orkest. Voor deze gelegenheid wil Stichting Col Canto ook een groep enthousiaste muzikanten bij elkaar brengen om daar een orkest mee samen te stellen. Het orkest, koor en de solisten staan onder begeleiding van dirigent Mark Walter.
(Foto: aangeleverd)

Daarom is Col Canto op zoek naar gevorderde instrumentalisten die met hen mee willen spelen. De audities zijn in november en december. De definitieve data van de audities worden na aanmelding gecommuniceerd. Van de orkestleden wordt gevraagd dat ze gestudeerd op de repetities verschijnen; bladmuziek kan vooraf worden verstrekt.
De start van de daadwerkelijk orkestrepetities is op zaterdag 19 januari om 12.30 uur aan De Steiger in Haven (gebouw Next Level).

Koorleden

Ook koorleden kunnen zich nog de gehele maand november aanmelden tijdens de koorrepetitie op zaterdag 17 november om 10.30 uur, ook in het pand aan De Steiger 74-I, of via de mail.
Meer informatie of aanmelden voor orkest of koor? Stuur dan zo spoedig mogelijk een mailtje met naam, telefoonnummer en instrument naar project@stichtingcolcanto.nl of bel 06-20593427 en spreek de voicemail in.
Artikel geplaatst op: 01 november 2018 - 10:41

Gerelateerd

Delen