Nacht van de Nacht op de Kemphaan

ALMERE - De jaarlijkse Nacht van de Nacht wordt op zaterdag 27 oktober georganiseerd door Stad & Natuur op Stadslandgoed de Kemphaan. Watersprookjes en de realiteit wisselen elkaar af in verschillende acts die door leerlingen van Theaterschool Almere en Danscentrum Jouetta by Chantal worden opgevoerd.
De schoonheid van het donker en het gebruik van je zintuigen staan voorop bij dit evenement. Dit jaar doen ook andere partijen op het landgoed mee, zoals de Almere Jungle met Jungle by night, Fun Forest met Nachtklimmen, een volle maandwandeling bij Staatsbosbeheer en een afsluiting met wat eten of drinken bij het Waterkasteel Dubbel-Op of Buitengewoon Lekker. Kaartverkoop voor de sprookjeswandeling van Stad & Natuur vindt ook dit jaar online plaats.
De route wordt sfeervol verlicht. Stad&Natuur roept iedereen op om zaklantaarns thuis te laten en telefoons in de zak op te bergen. Kinderen mogen wel een lampion meenemen. Ter plekke verkoopt Stad & Natuur lampionnen en glow in the dark materialen, de opbrengsten komen ten goede aan het evenement.
Kaartverkoop

De kaarten kosten 2,50 euro per persoon en worden verkocht via www.stadennatuur.nl. Dit evenement is al een aantal jaren op rij uitverkocht, dus wees er snel bij!
(Foto: Edgar Dumas)
Artikel geplaatst op: 23 oktober 2018 - 08:49

Gerelateerd

Delen