Nieuwe reeks Goede Rede Concerten

HAVEN - Pianist Ralph van Raat speelt zaterdagavond 22 september de hoofdrol in het openingsconcert van de nieuwe reeks Goede Rede Concerten.
Pianist Ralph van Raat. (Foto: Simon van Boxtel)
Het vierde seizoen telt twintig concerten, tien middagconcerten en twee muzikale zaterdagen. Naast de concerten worden exposities van Almeerse kunstenaars georganiseerd. Het programma is klassiek in hele brede zin, van traditioneel klassiek tot modern klassiek met lijnen naar volksmuziek, pop en jazz. Er zijn optredens van zowel gevestigde namen als aankomend talent, professionals en amateurs.
Tijdens het openingsconcert komende zaterdag laat pianist Ralph van Raat de pianomuziek als symfonieorkest klinken, met stukken van Alkan, Debussy en Gershwin. Het concert begint om 20.15 uur. Voorafgaand, om 19.30 uur, wordt het carillon bespeeld door Koen van Assche. Het eerstvolgende middagconcert is donderdag 27 september om 14.00 uur (Angela Stevenson & Irina Antonova met songs and dances).
De concerten vinden plaats in de kerk Goede Rede aan de Kerkgracht in Haven. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of te bestellen via www.goederedeconcerten.nl of 06-80140467.
Artikel geplaatst op: 19 september 2018 - 11:41

Gerelateerd

Delen