Spannend interactief theaterstuk in stadshart
Ontdek Almere met De Rally

STAD - Hoe goed kennen Almeerders hun stad? Bewoners kunnen zich laten verrassen door De Rally van het Vlaamse theatergezelschap Bad van Marie. Dat brengt een interactief theaterstuk in het stadscentrum. Acteurs verdwijnen in de menigte, willekeurige voorbijgangers ogen verdacht. Zijn ze toevallige passanten óf zijn ze onderdeel van een complot? Met De Rally komt de bezoeker op plekken waar hij nog nooit eerder is geweest.
Doen deze mensen mee aan het theaterstuk? Zijn het toevallige passanten of toch figuranten. Spanning met de Rally in het Stadscentrum. (Foto: Peter Boelens)

De afgelopen maanden heeft het Vlaamse theatergezelschap Bad van Marie zich ondergedompeld in Almere Stad en daar een uniek interactief stadsspel ontwikkeld. Per voorstelling kunnen 60 mensen meedoen. Ze worden in groepjes van zes verdeeld en krijgen een tablet mee de stad in. Ze lopen dwars door het kloppende hart van Almere en ontmoeten bijzondere mensen op verrassende plekken. Tijdens het spel komt alles en iedereen tot leven, komen de toeschouwers heel wat te weten over het leven in de stad Almere en lijkt alles bij toeval net anders te lopen dan verwacht..
Theatrale ervaring

Bad van Marie Het Vlaamse theatergezelschap Bad van Marie is befaamd om zijn ingenieuze spel met de werkelijkheid. Het theatergezelschap maakt voorstellingen waarbij het publiek wordt ondergedompeld in een theatrale ervaring. Dat onderdompelen gebeurt even delicaat als het koken au bain-marie: de theatrale ervaring komt terloops binnen, bijna zonder dat je het merkt. Wat is echt en wat is gespeeld? Dat is de grootste vraag bij projecten van Bad Van Marie.
Het theaterstuk is te zien op zaterdag 1 en 8 september om 9.30 uur en om 13.30 uur en op zondag 2 en 9 september om 11.30 uur en 14.45 uur. De startlocatie is Reigers Inn aan het Weerwaterplein 3. Prijs: Regulier € 10 / Korting € 7,50
Meer informatie op www.corrosia.nl
Artikel geplaatst op: 24 augustus 2018 - 11:35

Gerelateerd

Delen