Twee leeftijdsgroepen: 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar
Zeepkistenrace van Forum naar Esplanade

STAD - Na het enorme succes van 2017 strijkt op 6 oktober het zeepkisten-circus neer op de Esplanade van Almere Stad. Van het Forum tot aan de Esplanade wordt een ‘professioneel’ parcours aangelegd met echte startheuvel, uitdagende obstakels, hooibalen voor de veiligheid, pitspoes en steile route naar de finish.
De geur van verbrand rubber, het zweet van fanatiek duwende moeders en vaders bij de startlijn. Gejuich bij de finish 250 meter verderop. Teleurstelling van tweede worden en je voertuig in de hooibalen parkeren, maar ook de blijdschap van elkaar helpen en nog net met neuslengte winnen van je vriendje.
Wie durft het aan en wil meedoen aan de race? Inschrijven kan in twee leeftijdsgroepen 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. Er is een beperkt aantal plekken. De inschrijving van de race sluit 22 september. Met één zeepkist kan in beide categorieën één keer mee gedaan worden. Een 8-jarige en zijn vriend van 10, hoeven dan samen maar één zeepkist te bouwen om beiden te kunnen meedoen. Kosten inschrijven: 7,50 euro per kind.
Inschrijven: mail naar joost@oerz.nl
Ontwerp eigen zeepkist en win

Haal de kleurplaat bij de VVV aan De Diagonaal 199 of download hem op www.almerecentrum.nl/events, druk hem af, kleur de zeepkisttekening in en maak kans op een zeepkistenbouwpakket t.w.v. €350,-. Inleveren kan t/m zondag 16 september bij VVV Almere, De diagonaal 199 in Almere Centrum. De winnaar wordt dinsdag 18 september bekendgemaakt.
Artikel geplaatst op: 29 augustus 2018 - 12:47

Gerelateerd

Delen