Film kijken in de openlucht

HAVEN CENTRUM – Filmliefhebbers kunnen vrijdagavond 24 augustus in de openlucht genieten van de film Captain Fantastic. De openluchtfilm van Corrosia Theater, Expo & Film en de nieuwe bibliotheek wordt vertoond op de Markt in Haven.
Vorig jaar genoten filmliefhebbers op de Markt van de film ‘La La Land’. (Archieffoto: Studio Fred Rotgans/Rinus Lettinck)

In juli kon het publiek kiezen uit vier films. De film Captain Fantastic kwam uiteindelijk als winnaar uit de bus. De zomeravond staat op vrijdag 24 augustus volledig in het teken van roadmovies. Bezoekers kunnen voorafgaand aan de film, vanaf 18.30 uur, genieten van een hapje, drankje en livemuziek op de sfeervolle markt. De film begint om 21.30 uur.
Captain Fantastic (2016, Matt Ross, 12) gaat over de anarchistische Ben die met zijn zes kinderen ver teruggetrokken in de bossen van Noord-Amerika woont. Wanneer zijn vrouw overlijdt, trekt hij met zijn kinderen de boze bewoonde wereld in.
Wie verzekerd wil zijn van een plek, neemt een eigen stoel mee. Vergeet ook niet een warme trui mee te nemen. De filmvertoning gaat altijd door; bij slecht weer verhuist de film naar de theaterzaal in Corrosia.
Artikel geplaatst op: 21 augustus 2018 - 15:00

Gerelateerd

Delen