Heel Almere zingt mee met Opera Familia

HAVENKOM – Het Rabobank Almere Haven Festival zal zondagmiddag 3 september vanaf 12.45 uur volledig in het teken staan van een groot meezingfeest. De populaire Nederlandse semi-klassieke act Opera Familia brengt het meezingfeest ‘Heel Almere Zingt’. De bekendste klassieke meezingers komen voorbij. Alle teksten zijn, al dan niet fonetisch, op beeldschermen te zien zodat iedereen kan meezingen.
Opera Familia. (Foto: aangeleverd)

“Het is echt altijd een feest om met het publiek de leukste nummers te kunnen zingen”, aldus Opera Familia. "Samen met Classical DJ Mr. Walsh laten we bekende nummers uit musicals, operettes, popmuziek en vele andere variaties voorbij komen. Van de eerste tot de laatste noot bekende liedjes die iedereen kan meezingen."
Na de landelijke doorbraak bij RTL4 in 2011 door het bereiken van de finale van Holland's Got Talent, is Opera Familia niet alleen nationaal een veelgevraagde act maar ook internationaal staan ze volop in de schijnwerpers. Tijdens een recente tournee werd Opera Familia vergeleken met Il Divo en omschreven als de vocale versie van André Rieu.
Om ‘Heel Almere Zingt’ een extra Almeers tintje te geven, is er uit de Almeerse koren ‘Multiple Voices’, ‘Het Dameskoor’ en ‘The Early Birds’ door Stichting Col Canto een megakoor samengesteld. Een unieke samenwerking. ‘Heel Almere Zingt’ wordt op beeld opgenomen en integraal uitgezonden op schermen naast het podium en in de havenkom.
Meer informatie: www.almerehavenfestival.nl
Artikel geplaatst op: 26 juli 2017 - 12:59

Gerelateerd

Delen