4 Almeerse bands in landelijke Popronde

ALMERE – Popronde heeft maandag 1 mei de geselecteerde bands en artiesten voor de editie van 2017 bekendgemaakt. Uit 1.100 inschrijvingen zijn 144 talentvolle bands en artiesten gekozen die vanaf 14 september zullen meereizen met het grootste rondreizende muziekfestival van Nederland. Vanuit Almere gaan er vier acts mee op tournee: Assorted Travellers, Kasper, Lil MG en Kitch.
Assorted Travellers is één van de Almeerse bands die vanaf september ‘meereist’ met de Popronde. (Foto: aangeleverd)

Nooit eerder waren er zoveel Almeerse muziekacts geselecteerd. “Het gaat steeds beter met de muziek in de stad”, zegt Jens Lendering, programmeur van Popronde Almere. De Almeerse acts zijn niet te zien bij de Almeerse editie van Popronde, maar zij treden buiten de regio op.
Kasper Burger is één van de Almeerse geselecteerden. “Ik ben heel blij! Geweldig dat ik mee mag. Ik werk nu aan een album dat begin 2018 uitkomt en daarvoor komen er singles uit rondom en tijdens de Popronde.”
Ook zijn Lil MG en Kitch geselecteerd. Kitch is een soloproject van de Almeerse muzikant Chris Kikic. Lil MG speelde eerder al op Encore festival in Amsterdam als ‘freshman’ (geselecteerd opkomende act) en was ook te zien op 101barz van BNN.
Zaterdag 30 september strijkt de Popronde neer in het centrum van Almere. De line-up wordt vijf weken voorafgaand aan het festival bekendgemaakt.
Popronde Almere is te volgen via Facebook poprondealmere, Twitter PoprondeAlmere en de website popronde.nl/steden/almere
Artikel geplaatst op: 02 mei 2017 - 10:22

Gerelateerd

Delen