Flevolands 4 Mei Concert

STAD CENTRUM – Op de Grote Markt vindt dit jaar op 4 mei het derde ‘Flevolands 4 mei Concert’ plaats. Mathilde Santing nodigde een aantal bevriende artiesten uit, die samen met een grote band zullen zorgen voor een uniek concert. Er worden ruim duizend zitplaatsen gecreëerd voor dit gratis concert.
Mathilde Santing nodigde een aantal bevriende artiesten uit, die samen met een grote band zullen zorgen voor een uniek concert op 4 mei. (Foto: aangeleverd)

Tijdens het concert zijn er optredens van theater- en zangicoon Mathilde Santing met haar band, Humphrey Campbell (soul/jazz-multitalent werkte veel met Ruth Jacott, Paul de Leeuw en stond op North Sea Jazz), aanstormend Nederlands talent Charl Delemarre (winnaar Grote Prijs van NL), Neco Novellas (de ‘Afrikaanse Bobby McFerrin’) en Jessica Manuputty (topzangeres die optrad met Jett Rebel en Postman).
Het Almeers 4/5 mei comité en de stichting Bevrijdingsfestival Flevoland slaan de handen ineen om een muzikale en emotionele brug te slaan tussen het herdenken op 4 mei en het vieren op 5 mei. Doel van het concert is om meer mensen te betrekken bij het immer actuele onderwerp en een brug te slaan tussen de verschillende generaties.
Het 4 mei-concert start om 21.00 uur. De zitplaatsen zijn beschikbaar vanaf 19.30 uur, ook de terrassen op de Grote Markt zijn geopend. Het concert wordt live uitgezonden op Omroep Flevoland. Meer informatie: www.5mei.nu en www.4en5meialmere.nl
Artikel geplaatst op: 01 mei 2017 - 11:47

Gerelateerd

Delen