Requiem Gabriel Fauré op 4 en 6 mei

DE STEIGER - Traditiegetrouw zal het Projectkoor van de Stichting Col Canto op 4 en 6 mei in het kader van de dodenherdenking een Requiem uitvoeren. Voor dit jaar is gekozen voor het Requiem opus 48 van Gabriel Fauré.
Ook zal het prachtige 'Cantique de Jean Racine' van Faure ten gehore worden gebracht. De solopartijen worden gezongen door Soraya Udo, sopraan, en Mark Walter, bariton. Mark Walter is een veelbelovende jonge dirigent en pianist met een prachtige stem, die vorig jaar aan het conservatorium van Utrecht is afgestudeerd en sinds augustus dirigent is bij de stichting Col Canto voor het gemengd koor Multiple Voices. Het BegeleidingsConsortium, wat de begeleiding verzorgt, is aangevuld met uitstekend musicerende jonge muzikanten uit Almere.
De Almeerse dirigent/organist Han Siertsema zal het kistorgel bespelen. De twee concerten staan onder leiding van dirigent Hans C. Janssen. Kaarten zijn te bestellen via mail@stichtingcolcanto.nl of 036-5347220. Prijs is 10 euro, dat is inclusief consumptie. Locatie: gebouw The Prestige aan de De Steiger 74I Almere Haven.
Aanvangstijden 4 mei 20.45 uur en 6 mei 20.00 uur. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 24 april 2017 - 10:15

Gerelateerd

Delen