Zangeres Pleun op Grote Markt tijdens Koningsdag

STAD CENTRUM – De Grote Markt wordt dit jaar voor de zesde keer omgetoverd tot hét oranjeplein van de regio met twee dagen op en top gezelligheid. Zo geeft zangeres Pleun, winnares van The Voice of Holland, op Koningsdag een liveoptreden en is er op Koningsnacht weer de traditionele Kings Night Dance.
Pleun, winnares van The Voice Of Holland, geeft een liveoptreden op Koningsdag. (Foto: Jan Vis)

Tijdens de Kings Night Dance, van 19.00 tot 24.00 uur, staan de beste DJ’s met club, house, disco en dance beats op de Grote Markt. Naast de winnaar van de DJ-wedstrijd ‘Baas van het Plein’ zijn er optredens door de DJ’s Los Carlos, Romario V., Joshi Shawn en Kai.
Op Koningsdag is er een zeer gevarieerd programma met liveoptredens van Pleun, The Euro’s (Nederlandse beste feestband), Live-band Karaoke (zing zelf) en ‘Grote Markt loves Amsterdam’ met Dries Roelvink en Mario Broerse. De complete avond wordt ingevuld door het Foute Feest Festijn ‘Guilty Pleasures”, waarbij het een groot feest der herkenning zal zijn waar gezelligheid voorop staat met optredens van The Soca Boys (Follow The Leader), T.O.F (Funk It Up). Daarnaast zijn DJ-sets van Jody Bernal (Que Si, Que No), Jeroen Post (TMF), The Klubbheads met BoozyWoozy en Ouwe Jongens Krentebrood.
Programma:

12.00 uur Live-band Karaoke (zing zelf!)
14.00 uur en 15.30 uur The Euro’s (NL’s beste feestband speelt álles)
14.45 uur Pleun (winnares The Voice Of Holland 2017)
16.30 uur ‘Grote Markt Loves Amsterdam’ met Dries Roelvink
17.30 uur tot 22.00 uur Het Foute Feest Festijn ‘Guilty Pleasures’
Meer informatie: Facebookpagina van Koningsdag Almere.
Artikel geplaatst op: 18 april 2017 - 13:41

Gerelateerd

Delen