Corrosia viert 1-jarig bestaan van heropening

HAVEN CENTRUM – Het is een jaar geleden dat burgemeester Franc Weerwind het verbouwde Corrosia feestelijk heropende. Om dit te vieren staan op zaterdag 11 februari de deuren van Corrosia, aan de Markt 39-43, wijd open voor trouwe bezoekers, maar ook voor mensen die nog nooit in Corrosia zijn geweest.
Het verbouwde Corrosia viert op zaterdag 11 februari dat het alweer een jaar open is. (Foto: archief)

Bezoekers kunnen een kijkje nemen bij alle partners in het gebouw: Café Roest, Gebiedskantoor Almere Haven, De Schoor Welzijnswerk, de nieuwe bibliotheek en in het theater en de expositieruimte.
De open dag staat in het teken van Valentijnsdag. Dus volop ruimte voor balkonscènes door spelers van CKV Almere en KAF Academie, liefdesliedjes van troubadour Daniel van der Zee, een liefdesbingo, de vertoning van de film The perks of being a wallflower (12), quilten van een boekenlegger, hartenkreten, de opening van de expositie Dysfunctional Matters II / Redefining Desire door wethouder Frits Huis, liefdeshapjes, een introductie op Theaterkijkclub Almere en vele andere activiteiten. Daarnaast is er een kinderprogramma met schminken, knutselen, speurtochten, jeugdtheater Loet leest voor uit…. Loet Moet (4) en een springkussen. Het volledige programma staat op www.corrosia.nl.
Café ROEST verzorgt een liefdesbuffet tussen 17:30 en 20:00 uur voor slechts 7,50 euro per persoon. Voor het buffet is het noodzakelijk om te reserveren in verband met een beperkte capaciteit. Dit kan door een e-mail te sturen naar reserveren@corrosia.nl.
Artikel geplaatst op: 06 februari 2017 - 12:54

Gerelateerd

Delen