Concert André Rieu op witte doek in Utopolis

STAD CENTRUM – Het traditionele André Rieu Maastricht Concert is op zaterdag 23 en zondag 24 juli ook op het witte doek van Utopolis te zien.


André Rieu, ‘De Koning van de Wals’, is een van de bekendste muziekartiesten ter wereld. Zijn jaarlijkse legendarische concert in Maastricht is een van de meest geanticipeerde bioscoopevenementen van het jaar. Vorig jaar werden er zelfs box office records gebroken in verschillende landen. Het Maastricht concert vindt plaats op het Vrijthof, het prachtige middeleeuwse plein in Andrés geboortestad en toont André in zijn element samen met zijn wereldberoemde 60-delige Johann Strauss Orkest, sopranen, tenoren en zeer special gasten. André beloofd én bezorgd een onvergetelijke muzikale ervaring voor alle leeftijden vol humor, plezier en emotie.
“Elk jaar vinden we weer een manier om de concerten in mijn geboortestad een unieke ervaring te maken voor ons publiek op het plein én in de bioscoop”, zegt Rieu. “We hebben er een hoop tijd, energie en liefde in gestopt om iets speciaals te maken, echte Maastricht magie.”
Het André Rieu 2016 Maastricht Concert in de bioscopen wordt gepresenteerd door Charlotte Hawkins. Zij zal de show introduceren en een interview met André Rieu afnemen op het moment dat hij het podium verlaat, exclusief voor de bioscoopbezoekers. Het concert duurt ongeveer drie uur. De satellietvertoning is enkele dagen voor de bioscoopvertoning opgenomen tijdens het André Rieu 2016 Maastricht Concert. Het concert zal gedeeltelijk in het Engels en Nederlands gesproken worden en enkele keren Engelse ondertiteling bevatten.
Voor informatie over deze voorstelling: www.utopolis.nl

Artikel geplaatst op: 01 januari 2019 - 14:52

Gerelateerd

Delen