Camping Waterhout houdt open dag

’t OOR – Camping Waterhout houdt op zaterdag 9 juli van 11.00 tot 17.00 uur een open dag met als thema ‘ontdek dit plekje’.
De camping ligt op het toekomstige Floriadeterrein en is met de gemeente in conflict omdat het graag wil blijven. Om te laten zien hoe mooi de camping is wil het Almeerders laten kennis maken met het bedrijf. Iedereen kan langs komen om kennis te maken. Er is een leuk programma samengesteld voor jong en oud. Zo start om 11.30, 14.00 en 15.30 uur een Kinderkook Café waar gekookt wordt met kruiden uit de natuur en groenten uit de eigen campingtuin. Ook kunnen bloemenkransjes worden gevlecht en is er een speurtocht naar het eiland Utopia. Ook is er de mogelijkheid om naar het Vogeleiland te varen, waar kennis kan worden gemaakt met de ongerepte natuur midden in de stad. Om 13.00 en 15.00 uur is er een kano-wedstrijd.
Wie een heel weekend wil genieten op deze unieke plek kan kamperen van vrijdag 12.00 uur tot zondag 12.00 voor slechts tien euro. Deze prijs geldt voor twee volwassenen en twee kinderen. Wie geïnteresseerd is kan mailen naar info@waterhout.nl o.v.v. Ontdek dit plekje.
Artikel geplaatst op: 27 juni 2016 - 13:14

Gerelateerd

Delen