Stichting Apinti viert 40-jarig bestaan Almere

HAVEN CENTRUM – De viering van ‘40 jaar Almere’ is een mijlpaal die de Stichting Apinti niet zomaar aan zich voorbij laat gaan tijdens de Surinamedag op zaterdag 2 juli.
De Surinamedag wordt elk jaar drukker. (Archieffoto: Aangeleverd)

Op het Marktplein voor Corrosia in Haven organiseert Apinti vanaf 12.00 uur alweer de zestiende editie van de Surinamedag. Het podiumprogramma ziet er fantastisch uit, het culturele voorprogramma is met veel aandacht samengesteld. De vier oudste en grootste wereldculturen komen samen op één podium dat is een hele gewaarwording. Daarnaast bestaat het hoofdprogramma uit een aantal populaire bands die zullen zorgen voor een swingende afsluiting van de dag.
De Surinamedag wordt elk jaar drukker. Van heinde en verre komt men af op dit festival – hun festival. Het is een prachtige weergave van wat er in Almere woont en werkt. De Surinamedag versterkt de sociale cohesie en brengt Almeerders bij elkaar.
Zestien jaar Surinamedag is een prachtig moment om de hoogtepunten van dit multiculti-festival samen te vieren. Meer informatie over het programma is te vinden op Facebook door de pagina van Apinti te ‘liken’. Zoek op: Apinti Festivals.
Artikel geplaatst op: 27 juni 2016 - 09:35

Gerelateerd

Delen