Chris Hordijk live in platenhuis ‘t Oor

STAD CENTRUM - Op zaterdag 28 mei geeft de zanger bekend van het programma The Voice Of Holland een akoestisch optreden in muziek speciaalzaak ’t Oor.
Chris Hordijk (Foto: aangeleverd)

In het tweede seizoen van The Voice bereikte Chris Hordijk de tweede plaats en wist Nederland in één klap wie hij was. Met zijn eerste single Won’t You Stay bereikte hij de Nederlandse hitlijsten. De afgelopen periode heeft hij zich vol op het schrijven van nummers gestort. Hij schreef met nationale- en internationale songwriters, met gerenommeerde producers of gewoon met bevriende muzikanten. Vastberaden om niet zomaar een plaat te maken, maar een die écht een eigen smoel heeft, nam hij er de tijd voor.
Dit heeft geresulteerd in de onlangs uitgebrachte EP In Retrospect waarop een mix te horen is van akoestisch georiënteerde laidback pop songs met lichte blues en soul invloeden.
Nieuwsgierig naar zijn muziek? Kom zaterdag 28 mei langs in de winkel. Het optreden begint om 15:00 uur en is gratis toegankelijk. Meer informatie: www.chrishordijkmusic.nl en www.platenhuis-het-oor.nl.
Artikel geplaatst op: 20 mei 2016 - 15:40

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: