Kom naar de ‘Op naar de Zomermarkt’ in Nobelhorst

NOBELHORST - Bij een dorp hoort een markt. Toch op zijn minst een paar keer per jaar. Een plek waar je elkaar ontmoet, leuke dingen shopt en lekker eten haalt. In Nobelhorst is er binnenkort weer een markt. Om precies te zijn op zaterdag 18 juni van 11.00 tot 15.00 uur op de Brink in Nobelhorst. Kom je ook?

In Nobelhorst is op zaterdag 18 juni van 11.00 tot 15.00 uur een markt op de Brink in Nobelhorst.


De ‘Op naar de Zomermarkt’ is het succesvolle vervolg op de eerder gehouden markten in het nieuwe dorp van Almere. Op de markt krijgen bewoners van Nobelhorst, andere Almeerders en ondernemers de kans om hun zelfgemaakte spullen, verse hapjes, lekkere drankjes en biologische groenten te verkopen. Verder kun je informatie krijgen over Nobelhorst, de aankleedhuizen en de zelfbouwkavels. Nieuwsgierig naar Nobelhorst? Doe dan mee met de rondleiding door Nobelhorst.

Kinderen? Neem ze mee!


Ook voor de kinderen is het leuk. We organiseren onder andere een kleurwedstrijd. De mooiste, tofste, origineelste kleurplaat wordt beloond met een leuke prijs.

De school is open


De nieuwe Sterrenschool Het Universum is klaar en is prachtig geworden. Wil je meer weten over de school of binnekijken? Ook de school verzorgt 18 juni rondleidingen. Bij slecht weer wordt de markt in de school gehouden. Kijk voor het laatste nieuws en het programma op www.nobelhorst.nl

Doe je mee?


Heb jij iets wat je wilt doen of verkopen op de markt? Meld je aan bij Jolly. Een kraam huren kost 10 euro. Bij aanmelding ontvang je van Jolly de marktinstructie. jolly@nobelhorst.nl.

Artikel geplaatst op: 19 mei 2016 - 13:28

Gerelateerd

Delen