Almeerse Dopebwoy genomineerd voor FunX Awards

ALMERE – De Almeerse hit-producer Jordan Jacott, beter bekend als ‘Dopebwoy’, is genomineerd voor de FunX Awards in de categorie ‘beste producer’. Bij de FunX Music Awards worden awards uitgereikt in tien categorieën.

Dopebwoy, ofwel Jordan Jacott, is een Almeerse producer. (Foto: aangeleverd)


Jordan Jacott is slechts 22 jaar jong en heeft al een aantal hitjes op zijn naam staan ‘Waaronder ‘Op en Neer’ van F1rstman, ‘Late night Sex’ van Yes-R en SBMG en ‘Selecta’ van zichzelf en de zanger Jayh. Naast producer is Dopebwoy ook artiest en heeft hij onlangs getekend bij Avalon het sublabel van Universal. Zijn track ‘Selecta’ die onlangs released is, ging viral en is zelfs op de radio te beluisteren in landen als Duitsland, België, Ghana, Suriname en Turkije.
Medegenomineerden in de categorie ‘beste producer’ zijn: Afro Jack, Boaz van de beats en Yellow Claw maken hem het niet makkelijk, ondanks dat is hij blij met zijn nominatie. Er ligt nog veel in het verschiet voor deze jonge Almeerse producer.

 

Melkweg


De derde editie FunX Music Awards vindt dit jaar op woensdag 25 mei plaats in de Amsterdamse Melkweg. Onder andere Ronnie Flex, Broederliefde, SBMG, SFB, KaliBwoy en Two Crooks treden op. Kaarten kunnen niet gekocht worden, maar alleen gewonnen worden bij radiozender FunX.

Artikel geplaatst op: 04 mei 2016 - 13:38

Gerelateerd

Delen