For Blood And Vengeance speelt dak van De Meester

STAD CENTRUM – Punk en hardcore, het is van alle tijden. For Blood And Vengeance liet daar afgelopen vrijdag geen twijfel over bestaan. Het was weer volop dansen en springen in de mosh pit van poppodium De Meester.

For Blood And Vengeance trad afgelopen zaterdag op in De Meester tijdens de vijfde editie van het punk-hardcorefeest ‘Niet Lullen Maar Speeluh!!!’ (Foto: Bram Heeren)

De avond ‘Niet Lullen Maar Speeluh’ sprak het talrijke publiek aan en zij gingen dan ook massaal flink uit de bol. De energieke aanpak van FBAV kwam daarbij ook direct over en het punk-hardcorefeest was áán. Satan & the Six Packs, RVS en Flotz hadden al voor de swingende warming-ups gezorgd. De FBAV-gig was de uitsmijter van deze fantastische punkavond. Het publiek kreeg er geen genoeg van. En zoals de bandmannen na afloop ook bijna amechtig zeiden, ‘dit was onze vetste en langste live-gig ooit’.

 

For Blood And Vengeance scoort daarbij opvallend en ook enorm leuk bij een jongere generatie fans, de nu twintigers. En dat is bijzonder voor de groep waarvan de ‘roots’ al liggen in de vroegere pionierjaren van de punk in Almere, met de baanbrekende formaties Skut en Born Loco.

 

For Blood And Vengeance is donderdag 11 februari te zien in Winston Kingdom Amsterdam. Klik hier voor meer informatie.

Artikel geplaatst op: 09 februari 2016 - 16:55

Gerelateerd

Delen