Feestelijke (her)opening Corrosia

HAVEN CENTRUM – Het gloednieuwe gebouw van Corrosia opent zaterdag 13 februari officieel de deuren. Vanaf 12.00 uur een feestelijk programma, voor jong en oud, voor alle Havenaren en stedelingen met muziek, optredens, eten, literatuur, beeldende kunst, performances en meer.
Het nieuwe gebouw van Corrosia, op de Markt 41, wordt zaterdag 13 februari officieel geopend. (Archieffoto: Fred Rotgans)

Burgemeester Franc Weerwind verricht om 19.30 uur de officiële opening. Van 12.00 tot 24.00 uur is er een feestelijk programma. Voor de kinderen zijn er creatieve workshops, schminken en een springkussen. Verder worden en workshops bridgen, rap en Caribische muziek maken gegeven. Er is yoga, cupcakes versieren en een speurtocht. Er worden rondleidingen door het gebouw gegeven en er is muziek en theater met Gerard Poot en een demonstratie van Hard Bitten and the Others.
Gebouw Corrosia aan de Markt 41 werd bijna twee jaar verbouwd. De nieuwe bibliotheek, Corrosia Theater, Expo & Film, De Schoor Welzijnswerk Almere, het gebiedskantoor Almere Haven en het gloednieuwe Triade Café vormen samen de nieuwe hotspot op de Markt in Haven.
Artikel geplaatst op: 08 februari 2016 - 07:00

Gerelateerd

Delen