Carel Kraayenhof met nieuw concert in Goede Rede

HAVEN CENTRUM – In kerkcentrum Goede Rede spelen Carel Kraayenhof op bandoneon en de Argentijn Juan Pablo Dubal op de vleugel vrijdagavond 5 februari hun nieuwste concert ‘Hotel Victoria’.
Carel Kraayenhof en Juan Pablo Dubal. (Foto: aangeleverd)

Hotel Victoria is de titel van een bekende tango en gaat over het ‘Gran Hotel Victoria’ in Buenos Aires. Dat was vroeger de plek waar tangomuzikanten elkaar tegenkwamen op hun weg van het ene concert naar het andere. Als muzikant leefde je uit de koffer. Het duo Kraayenhof-Dubal leidt in ‘Hotel Victoria’ het publiek door de wereld van de tango en de tangospelers.
Het concert begint om 20.30 uur, de kerk is open vanaf 19.45 uur. Entree: 20 euro, tot en met 18 jaar 5 euro. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal of via de website www.goederedeconcerten.nl
Goede Rede Concerten

Goede Rede Concerten is een nieuwe stichting die klassieke concerten organiseert in Goede Rede aan de Kerkgracht 60, de oudste kerk in Almere met een prachtige akoestiek. In het seizoen 2015-2016 is er een gevarieerd programma van veertien concerten waarvan nu het vijfde wordt uitgevoerd.
Rond de concerten worden er in Goede Rede passende exposities georganiseerd. Nog tot en met 19 februari exposeert de Almeerse Jacqueline Nieuwenhuis met mixed-media werken.
Artikel geplaatst op: 26 januari 2016 - 15:17

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: