Twee muziekgezelschapen luiden samen 2016 in met operamatinee

HAVEN CENTRUM - Voor het eerst treden Het Almeers Orkest en Operakoor Almere samen op tijdens een spetterend Nieuwjaarsconcert in Kerkcentrum Goede Rede, aan de Kerkgracht 60 in Haven. De matineevoorstelling vindt plaats op zondag 17 januari vanaf 15.00 uur.

Op het programma staan bekende operastukken uit onder meer Aïda, Carmen, Hoffmans Vertellingen, Cavalleria Rusticana en Madame Butterfly. Naast solo’s, duetten en koren zijn er ook een paar orkestrale werken te horen. Daarnaast begeleidt de 17-jarige Matthijs Jongen enkele operastukken op de piano. De presentatie van het concert is in handen van Harry Oberendorf, muziekkenner, tekstschrijver en presentator bij de ziekenomroep van het Flevoziekenhuis.
De toegang voor het nieuwjaarsconcert bedraagt 15 euro voor volwassenen en 8 euro voor kinderen tot 18 jaar. Een pauzedrankje is bij de prijs inbegrepen. Kaarten zijn te koop aan de zaal voor aanvang van het concert of te bestellen via www.hetalmeersorkest.nl en www.operakooralmere.nl. (Foto: aangeleverd)
Artikel geplaatst op: 05 januari 2016 - 13:04

Gerelateerd

Delen

Er zijn nog geen reacties

Plaats je reactie: