The Voice-zangeres Sandra van Nieuwland in Platenhuis ’t Oor

STAD CENTRUM – Zangeres Sandra van Nieuwland, bekend van het tv-programma The Voice of Holland 2012, heeft onlangs haar derde album uitgebracht: ‘Breaking New Ground’. Zondag 27 december presenteert zij deze in Platenhuis ’t Oor aan de Brouwerstraat 10.

onderschrift

Na The Voice of Holland 3 is de aandacht voor Sandra van Nieuwland enigszins afgenomen. Logisch misschien, maar wel onterecht. Want ‘Breaking New Ground’ is veruit haar beste album, vol prachtige, melancholische melodieën en rijke orkestraties.

Zowel op de cd als live wordt Sandra begeleid door Remko Wind op piano en Chris Kikic op gitaar en bas. Een recensent schreef naar aanleiding van een concert in Waalwijk dat ‘Sandra en haar mannen terecht een staande ovatie kregen aan het eind van het optreden’.

Zelfs werd de zeer eigen stem van Sandra, die onderscheidend  is van veel andere zangeressen, met een unieke manier van vertellen en een bijzondere lazy timing, vergeleken met die van Adele.

 

Het optreden begint om 16.00 uur en is gratis toegankelijk. Na afloop zal Sandra op verzoek haar cd signeren en met belangstellenden op de foto gaan. www.platenhuis-het-oor.nl

Artikel geplaatst op: 15 december 2015 - 16:01

Gerelateerd

Delen