Veel zingen bij Col Canto in 2016

HAVEN - Stichting Col Canto heeft een druk programma in 2016 voor de boeg. Maar eerst een groots kerstconcert, zaterdag 19 december om 14.00 uur en om 20.00 uur in Almere Haven. Speciaal voor mensen die 's avonds de deur niet uit willen en voor gezinnen die hun kinderen willen meenemen is er ook een matineevoorstelling.
Het projectkoor van stichting Col Canto, dat in mei 2016 het Requiem van Mozart zal uitvoeren. (Foto: aangeleverd)

In 2016 beginnen alle koren van Col Canto met het nieuwe repertoire. In januari zal er een grootse manifestatie plaatsvinden met onder meer een open dag, later meer daarover in deze krant.
In ieder geval staan twee grote gebeurtenissen op stapel: op 4 mei 2016 zal een projectkoor van de stichting Col Canto het Requiem van Mozart uitvoeren. Ruim zestig zangers en een orkest van dertig instrumentalisten en vier topsolisten doen daar aan mee. Zoals altijd bij koren kan ook Col Canto nog handige mannen gebruiken. Zangervaring is wel nodig.
Zaterdag 28 mei is er een groot galaconcert met opera- en operettewerken met de nadruk op het Duitse en Italiaanse repertoire. Ook hier komt een uitgebreid orkest bij en geweldige solisten. Geïnteresseerden kunnen op projectbasis meedoen. De kern van dit festijn is het Almeers Opera en Operette Gezelschap (AO&OG). Voor beide projecten kan worden ingeschreven via mail@stichtingcolcanto.nl.
Voor meer informatie over het kerstconcert van 19 december, zie de advertentie elders in deze krant, kijk op de website www.stichtingcolcanto.nl of bel 036-5347220.
Artikel geplaatst op: 16 december 2015 - 11:30

Gerelateerd

Delen