Elise de Koning en Ruben Thurmin op Grote Markt

STAD CENTRUM – Op de Grote Markt treden zondag 20 december de Almeerse zangers Elise de Koning en Ruben Thurnim op. Tussen 14.00 en 16.30 uur wordt het winkelend publiek op het plein getrakteerd op live-optredens.
Elise de Koning. (Foto: Veerle Sloof)

Elise de Koning, bekend van The Voice of Holland, en Ruben Thurnim, bekend van The Sunclub, zullen tussen 14.00 en 16.30 uur de ‘kerststerren’ van de hemel zingen.
Ondernemers van de Grote Markt willen met de livemuziek dat het publiek ‘muzikaal kan shoppen’. ‘Even het winkelen onderbreken met muziek en een drankje.’ Eind november plaatsten de ondernemers gezamenlijk een metershoge kerstboom en een fraai gedecoreerd chalet op de Grote Markt om dit plein in kerstsfeer te brengen.
Gedurende de hele kerstperiode vinden er diverse kerstactiviteiten plaats. Van donderdag tot en met zondag klinkt er muziek uit het chalet en wordt er glühwein, chocolademelk, frisdrank en bier geschonken tegen vriendelijke kerstprijzen. Even opwarmen kan bij de vuurkorven rondom het chalet. Openingstijden chalet: donderdag en vrijdag van 16.00 tot 24.00 uur, zaterdag van 13.00 tot 24.00 uur en zondag van 13.00 tot 18.00 uur.
Meer informatie: www.almerecentrum.nl. Kerst op de Grote Markt duurt nog tot 4 januari.
Artikel geplaatst op: 14 december 2015 - 10:19

Gerelateerd

Delen