Elise de Koning brengt single uit

SEIZOENENBUURT – Zangeres Elise de Koning moest in 'The Knockouts' het tv-programma The Voice of Holland verlaten. De 21-jarige Almeerse ging niet bij de pakken neer zitten en bracht haar eigen single ‘Ik wil in je hart’ uit. “Ik wil verder gaan met wat ik het allerliefste doe en dat is zingen”, aldus Elise.
Elise de Koning ging na haar vertrek uit het tv-programma The Voice of Holland niet bij de pakken neer zitten en bracht haar eigen single ‘Ik wil in je hart’ uit. (Foto: Veerle Sloof)

Na de ronde The Knockouts moest Elise The Voice helaas verlaten. “Elke week weet je dat je eruit kunt vliegen. Het was vervelend dat ik eruit moest en dat het avontuur voorbij was. Maar ik had niet zoiets van ‘ik stop met zingen’. Mensen van het programma adviseerden me ook om nu door te pakken omdat je na een week of maand bij het publiek al niet meer in beeld bent. Ik heb ook veel van het programma geleerd, zoals omgaan met de camera’s en de druk die achter het programma zit.”
Het nummer is de komende tijd vaak te horen op de radiozender 100% NL. “Marco Borsato en Sanne Hans (Miss Montreal, red.) steunen me en deelden mijn single gelijk op hun Facebookpagina’s. Het nummer is via Facebook inmiddels meer dan honderdduizend keer beluisterd. Daarbij heb ik deze week bij Radio 2 in het programma One-Sight-Stenders een interview en zal ik het nummer live laten horen.”
Het nummer ‘Ik wil in je hart’ van Elise de Koning is te beluisteren via haar facebookpagina: www.facebook.com/elisedekoning
Artikel geplaatst op: 09 december 2015 - 17:01

Gerelateerd

Delen