Uit-tip-top-3

1.   Lekker hakkûh

Lekker Belangrijk, hét hardcorefeest van Almere, wordt op vrijdag 11 december gehouden in Poppodium de Meester aan de Rentmeesterstraat. Tussen 2006 en 2012 zijn er 33 edities van Lekker Belangrijk geweest en nu is het tijd voor een reünie. Tijdens deze editie komen nationale én internationale DJ’s aan bod.
Tickets kosten 5 euro in de voorverkoop en 8 euro aan de deur. Meer informatie: www.demeesteralmere.nl
2.   Beste gospel

In Backstage Almere vindt op zaterdag 12 december, van 19.00 tot 24.00 uur, de allereerste 'Urban Gospel Awards' plaats. Hierbij komen verschillende ‘urban’ artiesten optreden zoals Blackrockstar, Dwight Dissels, Jay-Way en nog veel meer.
Backstage Almere is te vinden aan de Koetsierbaan 10. Meer informatie: www.glintawards.com
3.   Zorgen om de zorg?

De participatiesamenleving: hot in 2014… Per 1 januari 2015 werden we immers geacht meer voor elkaar te gaan zorgen. Allerlei zorgtaken werden toen van Den Haag naar de gemeenten overgedragen. Gemeenten werden geacht dezelfde zorg en ondersteuning met minder geld te bieden. Slimme oplossingen moesten soelaas bieden. Hoe is het nu, een jaar later?
In het DebatCafé in de bibliotheek aan het Stadhuisplein 101 is dit vrijdag 9 december van 20.00 tot 21.30 uur onderwerp van discussie. Met in het panel: Tweede Kamerlid Lea Bouwmeester (PvdA), de Almeerse wethouders Froukje de Jonge en René Peeters, raadslid Ciska van Rijn, huisarts Mireille van Bree, oud-wethouder Ineke Smidt (nu ambassadeur Taskforce GGZ) en Ilya Soffer, directeur van Iederin, netwerk voor mensen met een beperking of chronische ziekte.
Gratis toegang.
Artikel geplaatst op: 09 december 2015 - 13:15

Gerelateerd

Delen