Almere City FC gastheer KNVB Bekerfinale Vrouwen

ALMERE - De veertigste editie van de finale van de TOTO KNVB Beker Vrouwen wordt op zondag 31 mei (Eerste Pinksterdag) gespeeld in het Yanmar Stadion in Almere. De aftrap in de thuishaven van Almere City FC is om 18.00 uur.

 

Het stadion in Almere wordt momenteel verbouwd en heeft na de oplevering een capaciteit van 4.501 toeschouwers. Almere City FC algemeen directeur John Bes: “We zijn trots dat de KNVB voor ons stadion heeft gekozen voor de bekerfinale. We gaan daar een feest van maken en hopen dat het een begin wordt van een lange traditie."

 

Op de velden rondom het Yanmar Stadion worden op diezelfde dag ook de finales van de play-offs van de beloftenteams voor vrouwen afgewerkt. Het programma hiervan wordt later bekendgemaakt.

 

De kaartverkoop voor de TOTO KNVB Bekerfinale Vrouwen start zodra de finalisten bekend zijn, in overleg met beide clubs. Op vrijdag 13 en zaterdag 14 maart vinden eerst de kwartfinales van het bekertoernooi plaats, gevolgd door de halve finales op 17, 18 of 19 april.

 

 

Artikel geplaatst op: 20 februari 2020 - 13:24

Gerelateerd

Delen