Voorvechter Gregor Stam blij met openluchtzwembad

Door Marcel Beijer

ALMERE – Gregor Stam, pleitbezorger voor een openluchtzwembad in Almere, is blij dat het nieuwe college aangeeft een buitenzwembad in Almere te willen.

Gregor Stam. (Archieffoto: Fred Rotgans)

 

“Ik heb vannacht geen oog dichtgedaan. Zo zie je maar: als je volhoudt kun je dingen voor elkaar krijgen. Ik blijf het wel kritisch volgen. Want ze beloven het nu wel, maar nu moeten er ook daden komen.”

 

PvdA

De voormalig triatleet heeft zich verbaasd over de uitlatingen van de PvdA, de partij uit het college stapte, op social media. “Die schrijven dat het nieuwe college makkelijk wil scoren met de komst van het buitenzwembad. Dan denk ik: jullie begrijpen het niet. Er wordt eindelijk geluisterd naar de bewoners. Het gaat niet om een politiek spelletje, of dat Gregor Stam zijn zin doordrukt: het gaat erom dat Almeerders een buitenzwembad willen. De PvdA heeft daar geen oor voor, die gaan zuur zitten reageren. Dit nieuwe college begrijpt het kennelijk wel. Maar zoals gezegd: we blijven het kritisch volgen. De daad moet nu bij het woord worden gevoegd.”

Artikel geplaatst op: 07 februari 2020 - 12:17

Gerelateerd

Delen