Jeugdteam Squash Almere kampioen

SPORTPARK FANNY BLANKERS-KOEN - Het eerste jeugdteam van Squash Almere is wederom kampioen van de Eredivisie geworden. Voor de derde maal in successie mochten de Almere jeugdspelers de kampioenschaal ontvangen.

Foto: aangeleverd

In eigen centrum werd Victoria Rotterdam overtuigend verslagen. Absolute kopman van het team en top junior squasher is Sebastiaan Hofman. In principe is de jeugdspeler het jeugdsquash zelfs op dit niveau ontgroeid. De 16 jarige Sebastiaan maakte onlangs zelfs zijn debuut in het eerste heren en speelt deze week het NK voor heren A spelers in Amsterdam. Echter in het belang van de club stelt hij zich nog steeds beschikbaar voor het jeugdteam.
Echter zal dit waarschijnlijk de laatste keer zijn dat hij nog in het 1e jeugdteam zijn opwachting zal maken. Maar volgens trainer Edwin Groothuis staan de opvolgers al klaar en zijn zij nu ook al essentieel geweest bij het de prolongatie van deze titel. Valentijn Hofman, Brian Daalhuizen en Daan Moorman zullen in de volgende kampioenschap de titel gaan verdedigen.

Artikel geplaatst op: 04 februari 2020 - 09:12

Gerelateerd

Delen